Hier & Nu Mindfulness training is een training waarbij je vaardigheden leert die je helpen om met meer aandacht in het leven te staan. Je leert om op een andere manier om te gaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Hierdoor kan je je beter concentreren, krijg je meer veerkracht en kun je je sneller leren ontspannen. Mindfulness is gewaar worden van wat er NU is. Door middel van bewustzijnsoefeningen leer je eigen patronen beter (her)kennen, waardoor je beter jouw grenzen kunt aangeven.

Mindfulness is een training die je langzaam maar zeker op vaak eenvoudige manieren kan helpen bewuster in je leven te staan en waar je direct in het NU al resultaten in kan waarnemen bij jezelf. Onderzoek laat inmiddels ook zien dat Mindfulness training zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen op cognitief en neurobiologisch functioneren.

Uit onderzoek komt naar voren dat door mindfull door het leven te gaan:

  • stress en onrust afnemen, waardoor je beter kunt omgaan met stressvolle gebeurtenissen
  • jouw concentratie en prestatievermogen verbeteren
  • dit een positief effect heeft op jouw gezondheid, fitheid en herstel na ziekte
  • jouw algehele gevoel van tevredenheid en geluk verhoogt
  • je zelfbewuster wordt
  • jouw zelfvertrouwen versterkt
  • jouw persoonlijke zelfmanagement systeem verbetert

Deelnemer:
“Mindfulness training betekent voor mij even op de rem trappen. Dan pas voel ik hoe het werkelijk met mij gaat. Door in aandacht te kijken naar mijzelf, ga ik weer bewuster ademen en leven. Hierdoor heb ik weer meer ruimte in mijn hoofd en kan ik vrijer ademen. Alles wordt zachter en milder, ik noem het eerder kindfulness”

Mindfulness Training 
6 bijeenkomsten en maximaal 5 deelnemers per training

DATA 2020

Kijk voor nieuwe data op mijn Facebook pagina

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Tarief: 150,- per training ( 6 x)

Aanmelden: imuhlstaff@gmail.com

Locatie
Charloisse Lagedijk 467

3084 LA Rotterdam