Wie ben ik? 

Ik ben Ilse Muhlstaff, geboren in 1964. In 2002 ben ik, na het afronden van de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie bij Instituut Boswijk, Hier & Nu / Met aandacht voor persoonlijke groei gestart.

Regelmatig vergelijk ik de mens en zijn bagage als een boom met wortels. Een boom staat stevig als de wortels goed zijn. Ik zie het wanneer deze wortels bij iemand niet goed met de aarde verankerd zijn en ik ben er goed in om te helpen daar verbetering in aan te brengen.

Ik ben getrouwd, heb drie prachtige kinderen en twee lieve honden. Wij wonen ‘buiten’ in een heerlijk huis met uitzicht op een grote perengaard aan de rand van Rotterdam.

Hier & Nu is aangesloten bij het NGTT, het Netwerk voor Gestalt- Transpersoonlijke Therapeuten.
Voor meer informatie neem contact op met Ilse Muhlstaff, Hier & Nu.

_mgl7129_2018-2-2